консультація для дорослих
пн-пт: 8:30-15:30

консультація для дітей
пн-пт: 8:30-15:30

госпіталізація
для дітей

вул. Братиславська, 5а,
м. Київ, 02166

Завершилось стажування в Інституті серця в рамках проекту “UMSA Internship”

23-04-2016

З 21 березня по 23 квітня 2016 р. тривав Всеукраїнський проект “UMSA Internship” – стажування, яке організоване Українською медичною асоціацією студентів спільно з Інститутом серця. 45 найкращих студентів-медиків та інтернів із різних регіонів України пройшли тижневе стажування в Інституті Серця.

Інститутом серця була розроблена система тестів, і в один день в 15 медичних університетах було проведено тестування. По три студенти з кожного вишу, які набрали вищий бал, змогли взяти участь у тижневому стажуванні в Інституті серця. Учасники стажування (по 9 студентів у групі, щоб ніхто не залишився без уваги) брали участь у всіх етапах лікування хворих, починаючи з функціональної діагностики, ангіографії, і закінчуючи операцією і інтенсивною терапією.

Борис Тодуров особисто показав роботу клініки зсередини, поділився досвідом організації всього процесу кардіохірургічних операцій, як має працювати злагоджена команда професіоналів, що в Україні також може бути медицина європейського рівня.

По закінченні стажування Борис Михайлович вручив студентам сертифікати, привітав їх і зазначив, що отриманий досвід дозволить їм зробити правильний вибір майбутньої спеціальності.

Стажування було цілком безкоштовним для кожного учасника.

Всеукраїнський проект “UMSA Internship” проходив за підтримки компаній “Юрія Фарм”, “Sanofi”, освітньої платформи “Сходи в майбутнє”, БФ “Серце на долоні”.
Інформаційні партнери проекту: Вищі медичні ВНЗ України, медичний журнал “Дільничний Лікар”.
Окрема подяка всім локальним координатором UMSA, і національному координатору проекту Михайлу Тодурову за прекрасно організовану роботу.

Від імені UMSA була висловлена подяка колективу Інституту Серця на чолі з Генеральним директором Інститутом Борисом Тодуровим за вагомий внесок в розвиток національних стажувань та академічної мобільності в Україні.

25-03-16 Стажування 1 групи

Відео “Стажування в Інституті серця” телеканал ЕРА

16-04-16 Todurov_Students



Right Menu Icon