консультація для дорослих
пн-пт: 8:30-15:30

консультація для дітей
пн-пт: 8:30-15:30

госпіталізація
для дітей

вул. Братиславська, 5а,
м. Київ, 02166

Презентація новоствореної «Кафедри кардіохірургії, рентгенендоваскулярних та екстракорпоральних технологій НМАПО імені П. Л. Шупика» на базі ДУ «Інститут серця МОЗ України»

13-09-2016

sait-prezentatsiya-kafedry-1

13 вересня 2016 року в актовій залі ДУ «Інститут серця МОЗ України» під керівництвом проректора з науково-педагогічної роботи НМАПО імені П. Л. Шупика професора Толстанова О. К. та декана хірургічного факультету доцента Шуби В. Й. за участі начальника відділу кадрів Бригинця Д. Д. відбулося представлення колективу новоствореної кафедри кардіохірургії, рентгенендоваскулярних та екстракорпоральних технологій НМАПО імені П. Л. Шупика  керівникам і співробітникам відділень ДУ «Інститут серця МОЗ України» завідувача кафедри член-кореспондента НАМН України професора Тодурова Б. М. та весь професорсько-викладацький склад кафедри.

Відкрив захід професор Толстанов О. К., який наголосив на важливості створення кафедри кардіохірургії, рентгенендоваскулярних та екстракорпоральних технологій на базі «Інститут серця МОЗ України» для підготовки висококваліфікованих фахівців з кардіохірургії. Відмітив високу професійність і кваліфікацію працівників та сучасне оснащення ДУ «Інститут серця МОЗ України», що надає можливість молодим лікарям та лікарям зі стажем опанувати новітні технології та своєчасно їх застосовувати на практиці.

Начальник відділу кадрів Бригинець Д. Д. проінформував присутніх про етапи конкурсного відбору на посаду завідувача кафедри кардіохірургії, рентгенендоваскулярних та екстракорпоральних технологій, ознайомив з результатами таємного голосування вченої ради НМАПО імені П. Л. Шупика від 15.06.2016 року та привітав член-кореспондента НАМН України професора Тодурова Б. М. з призначенням на посаду, а також охарактеризував кожного співробітника кафедри. Відмітив, що впродовж двох місяців кафедра повністю кількісно і якісно укомплектована науково-педагогічними працівниками.

Декан хірургічного факультету привітав член-кореспондента НАМН України професора Тодурова Б. М. з призначенням на посаду та відмітив, що впродовж двох місяців повністю завершено підготовчі заходи для повноцінного функціонування кафедри, складено навчальні плани та програми для проведення нових циклів тематичного удосконалення, а тісна співпраця між кафедрою кардіохірургії, рентгенендоваскулярних та екстракорпоральних технологій та ДУ «Інститут серця МОЗ України» сприятиме підготовці кадрів на сучасному рівні.

Завідувач кафедри кардіохірургії, рентгенендоваскулярних та екстракорпоральних технологій член-кореспондент НАМН України професор Тодуров Б. М. ознайомив представників адміністрації НМАПО імені П. Л. Шупика з навчально-побутовими умовами на кафедрі. Впродовж двох місяців створено та оснащено сучасною апаратурою аудиторію та навчальні класи, кабінети для науково-педагогічних працівників (доцентів, асистентів), обладнано роздягальню для слухачів.

sait-prezentatsiya-kafedry-2

sait-prezentatsiya-kafedry-3

 

 

 

 



Right Menu Icon