консультація для дорослих
пн-пт: 8:30-15:30

консультація для дітей
пн-пт: 8:30-15:30

госпіталізація
для дітей

вул. Братиславська, 5а,
м. Київ, 02166

Група лікарів-кардіологів Інституту серця на чолі з Борисом Тодуровим завітала до Луганщини

15-05-2015

До Луганщини завітала група лікарів-кардіологів на чолі із заслуженим лікарем України, генеральним директором ДУ «Інститут серця Міністерства охорони здоров’я» Борисом Тодуровим.

Група кардіологів провела прийом у міських лікарнях Рубіжного та Лисичанська. Лікарі працювали двома групами – одна займалась дорослими, інша – малечею.

 sait 15-05-15 БМ в Луганске3

 

sait 15-05-15 БМ в Луганске2

Борис Тодуров зустрівся з керівником Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадієм Москалем. Під час зустрічі провідний кардіохірург країни наголосив на тому, що Луганська та Донецька області в дуже складній ситуації, оскільки залишилися напризволяще без обласного кардіологічного відділення.

«Моя команда готова вести прийом до самого останнього пацієнта, до самої пізньої ночі. Ми готові приїжджати, допоки в Луганській області не буде відновлено обласне відділення кардіохірургії. Також ми готові взятися за підготовку кадрів для ваших лікарень», – відзначив Борис Тодуров.

Геннадій Москаль сказав, що зараз в області йде відновлення обласних закладів охорони здоров’я, і така допомога Луганщині як ніколи потрібна.

 



Right Menu Icon